top of page
Chef Garnishing a Meal
עבודת זכוכית
Pizza Chef
כדים מחימר

אודות איצ'ו

קו אדום קטן

מה הקשר בין פיסול לאוכל?

בעיניי שניהם נחשבים לאומנות.

פיסול ליווה אותי במחצית השנייה של חיי במהלך לימודיי בבצלאל, ואוכל... אוכל מלווה אותי כל חיי, ואוכל מבחינתי הוא יצירת אומנות – כל מנה ומנה. את האומנות הזו בחרתי לפתח ולהפוך למקצוע, והחל משנת 1998 צברתי ניסיון עשיר, מגוון ויצירתי (וגם טעים!) במגוון מטבחים ומדינות:

ניסיון מקצועי של למעלה מ-20 שנים שמתחיל מעבודתי כשף ראשי בקייטרינג של השפים המובילים בארץ, ניהול מטבחים במוסדות ואירועים המוניים, בחברות הייטק ובמסעדות גורמה, ובשביל הגיוון – גם באירועי שטח מורכבים עם מטבחי קצה.

במקביל בחרתי להתפתח גם לכיוון של ייעוץ קולינרי והדרכה תוך פיתוח מנות ובניית תפריטים למסעדות ועסקי הקייטרינג איתם עבדתי, תוך כדי שמירה על יצירתיות וראש פתוח.

 

לאחר עשור של למידת השטח דרך הפה והידיים, כתבתי ספר בישול בשם "אצות בשמן זית" ביחד עם ד"ר רחלי עינב, ובמקביל גם הפקנו תכניות בישול לערוץ "טבע הדברים" בטלוויזיה.

 

במשך השנים זכיתי  להתנסות חווייתית ומעשירה במסעות קולינרים הכוללים התמחות בבתי-ספר לבישול בויאטנם, תאילנד, יפן והודו.

 

בשנים האחרונות הקמתי עסק עצמאי משלי, קייטרינג שף פרטי לאירועי גורמה וסדנאות בישול.

 

חשובה לי ההתאמה והחוויה האישית של כל אחד ואחת מלקוחותיי, החל מתפריט מותאם ומדויק לאורחים עם חומרי גלם איכותיים ועד לכלי ההגשה המעוצבים (גם הם בחלקם מעשה ידיי), נראות השולחנות ואופן השירות של צוות העובדים באירוע.

 

היתרון הגדול, בעיניי, בשף פרטי שמגיע עד אליכם הביתה הוא השירות האישי, כזה שאני ממש עומד מולכם פנים-אל-פנים בחיוך גדול וחווה את כל חוויית האירוח שלכם יחד איתכם. יש לכם עם מי לדבר, יש לכם מי שיסייע בבחירת החומרים והמנות בהתאם לאורחים שלכם, ויש בעיקר – כבוד הדדי (גם במחיר).

 

אני דואג לכם להכל (גם לניקיון בסוף האירוע!), לכם נותר רק לארח בראש שקט, ליהנות מכל ביס וביס עם יין טוב ליד ולסיים את הארוחה מדושנים ומרוצים.

זוג רוקד

שף איצ'ו הוא שף הבית במתחמי אירועים בהר הכרמל:

bottom of page