top of page

קייטרינג לארועים

קו אדום קטן

קייטרינג הוא לא רק "הסעדה" והוא לא רק אוכל.

קייטרינג זה שירות, חוויה, מכלול של הנאה והגשמת חלום של טעמים, לתפיסתי.

השירות האישי והכבוד ההדדי הם שמלווים אותי לאורך כל ההיכרות שלנו והחוויה המשותפת שלנו, מרגע השיחה הראשונה ועד לביס האחרון של אחרון האורחים שלך.

אנחנו מתכננים יחד את התפריט, ובוחרים את חומרי הגלם שירכיבו את המנות של האורחים שלך. חומרי הגלם שאני עובד איתם הם איכותיים,  ולפני הכל – טריים!

את כל החשקים הקולינריים והחלומות שלך בנוגע לאירוח והחוויה – אני אדאג להביא אל השולחן, על כלים מעוצבים וייחודיים שהם חלק בלתי-נפרד מהחוויה מבחינתי (את חלקם אני יצרתי במו ידיי)

 

האורחים שלך ייהנו, לפני הכל, מנראות מרהיבה ומוקפדת, ולאחר שהריח העיר את בלוטות הטעם שלהם, נותר לך רק לקחת צלחת גם לעצמך, למצוא שכן טוב או דודה קרובה לשבת לידם, ופשוט להתענג בעצמך על המנות שנבחרו על-ידך.

אירוע מוצלח הוא אירוע שבו האירוח בידיים שלך,

והחוויה והאחריות הקולינרית היא בידיים שלי ושל הצוות שלי.

bottom of page