top of page
ייעוץ קולינרי
פתיחת מסעדה או שדרוגה כוללת תהליכים רבים אשר לעיתים נראים טריוויאליים, אך בפועל הם עלולים להיות מורכבים יותר. מטרת הייעוץ הקולינארי של שף מנוסה הינה לפשט את התהליך, להיעזר במישהו שיש לו את הניסיון לבחון את התהליך באופן כולל ולהיכנס לפרטים הספציפיים על-מנת להגשים את הרצונות והציפיות שלכם.
במהלך עבודתי כשף , עבדתי במסעדות הטובות בארץ וכן אני מתפעל שירות קייטרינג בוטיק, וברשותי ידע וניסיון עשיר בכל הקשור ליעוץ קולינארי עבור בעלי מסעדות. מדובר בשירות מקצועי המסופק למסעדות חדשות או מסעדות ותיקות המעוניינות לשפר ולשדרג את שירותיהן.
bottom of page