גורמה

- תפריט דוגמא -

גורמה

קו אדום קטן.png

אפרטיף

מרטיני פסיפלורה.


על השולחן

פוגסים בעשבים, 

מטבל סלק סילאן, 

מטבל חצילים פטה עיזים אגוזי פקאן, 

פסטו כוסברה וטרגון.


מנה ראשונה.

קרפצ'יו קולורבי מעל סוויצ'ה טרחון 

טונה אדומה אצות היג'יקי תיבול בסגנון יפני.


מנה שניה.

מרק פלפלים צהובים ושרימפס שמן בזיליקום פרמז'ן מעל.


מנה עיקרית.

חזה ברווז ברוטב הדרים והויסין ליד פירה תפו"א וירקות שורש תרד טורקי בחמאה ופיצוחים.


מתוק.

טארט אגסים וג'ינג'ר מסוכר ליד גלידת וניל.

תה צמחים, קפה שחור.