סדנת בישול עם אצות כמרכיב בתזונה היומית

· כל משתתף בסדנה מקבל ספר בישול "אצות בשמן זית"

מטרת הסדנא לתת כלים בסיסיים לשימוש בעשבי ים(אצות) לפתוח בפני המשתתפים עולם חדש של שימוש בחומרים מאד ידידותיים .פשוטים להכנה, טעימים ובריאים.

מה נבשל:

· סלט טאבולה(אצות היג'יקי,פטרוזליה,ועוד).

· סלט חצילים כפרי (אצות קומבו,עגבניות מיובשות, שום, טחינה, לימון)

· סלט טופו מוקפץ אצות ווקמה, בצל, גזר, נבטים, כוסברה, בוטנים רוטב בסגנון יפני.

· ריזוטו אספרגוס היג'יקי מבושל עם ציר דגים.

· קישואים עגולים או זוקיני ממולאים בגבינת חלומי, ווקמה וירקות.

· קבב דגים ואצות קומבו.

מהלך הסדנה.

· הסבר כללי על אצות סוגים, איפה קונים ערכים תזונתיים, הסבר תהליכיים בהכנת ארוחה הכנות מוקדמות הכנת מזון פלאס וכו'.

· מתחילים בהכנת ציר דגים.

· מעלים חצילים על אש גלויה.

· מרוקנים קישואים אופים חצי אפיה, משרים אצות במים לכל המתכונים, משרים בורגול במים.

· מכינים מילוי לקישואים.

· חיתוך כל הירקות ועשבי התיבול לכל התבשילים.

· הכנת התערובת לקבב ויצירת קבבים.

· סיום תיבול והכנת סלטים, מילוי קישואים ואפיה סופית.

· מכינים ריזוטו, מקפיצים סלט טופו וירקות.

·  מטגנים קבבים  עורכים שולחן לארוחה.

Stacked Wooden Logs

תודה! נחזור אליכם בהקדם

צור קשר

קו אדום קטן.png

לפרטים והזמנות אנא צרו קשר

052-3389835

  • Facebook
  • Instagram