סדנת בשרים

הסדנה תעסוק בבישול שלשה סוגי בשר, בשתי שיטות בישול (גריל פחמים, בישול במחבת ).

· נתחיל בהכנה של ציר בקר כבסיס לרטבים.

· מפילה בקר נכין -קרפצ'יו( בשר נא בתחמיץ).

-פילה בקר ברוטב פטריות (עשוי במחבת).

-שיפודי רוזמרין פילה וירקות (עשוי על הגריל)

· נתח דנוור- נכין בטכניקה הפוכה קודם בישול בסוף צריבה כל התהליך על הגריל.

· מבשר טלה נכין קבב רומני, וקבב בסגנון איצ'ו.

· הקינוח -יהיה צלעות טלה  על גריל פחמים.

נצלחת -דואט של פילה בקר וצלעות טלה ברוטב פטריות ונשב לאכול.

אחרי הקינוח יהיה קפה ותה צמחים וגם הפתעה מתוקה.

את הסדנה נלווה בשני סוגי יינות(רוזה גליל, גמלא קברנה סובניון ) ונדבר על שילוב יין וסוגי בשר שונים, הסדנה תעסוק גם באמנות האכילה ויש עוד אין סוף נושאים שניגע בהם.

Stacked Wooden Logs

תודה! נחזור אליכם בהקדם

צור קשר

קו אדום קטן.png

לפרטים והזמנות אנא צרו קשר

052-3389835

  • Facebook
  • Instagram