top of page
סדנת בשרים
הסדנה תעסוק בבישול שלשה סוגי בשר, בשתי שיטות בישול (גריל פחמים, בישול במחבת ).
· נתחיל בהכנה של ציר בקר כבסיס לרטבים.
· מפילה בקר נכין -קרפצ'יו( בשר נא בתחמיץ).
-פילה בקר ברוטב פטריות (עשוי במחבת).
-שיפודי רוזמרין פילה וירקות (עשוי על הגריל)
· נתח דנוור- נכין בטכניקה הפוכה קודם בישול בסוף צריבה כל התהליך על הגריל.
· מבשר טלה נכין קבב רומני, וקבב בסגנון איצ'ו.
· הקינוח -יהיה צלעות טלה על גריל פחמים.
נצלחת -דואט של פילה בקר וצלעות טלה ברוטב פטריות ונשב לאכול.
אחרי הקינוח יהיה קפה ותה צמחים וגם הפתעה מתוקה.
את הסדנה נלווה בשני סוגי יינות(רוזה גליל, גמלא קברנה סובניון ) ונדבר על שילוב יין וסוגי בשר שונים, הסדנה תעסוק גם באמנות האכילה ויש עוד אין סוף נושאים שניגע בהם.
bottom of page