דגים ופירות ים

הסדנא תתמקד בהכנת דגים ופירות ים בשלוש שיטות בישול(גריל ,אפיה בתנור, וטיגון במחבת).

הכרות עם דגים שונים נדבר על איך מזהים דגים טריים איפה קונים , אכסון נכון ,מרינדות.

נכין ציר דגים רטבים שונים, ונדבר על עוד הרבה דברים.

הדגים שנעבוד איתם.

אנטיאס דג ים -(נכין סויצ'ה,קרפציו' וסשימי).

דניס דג שמגדלים בים בכלובים- (נכין על גריל פחמים).

קלאמרי, שרימפס, מולים - נכין ברוטב על בסיס ציר דגים ועשי תיבול.

סלמון- (נכין באפיה בתנור, וגם על הגריל).

במהלך הסדנא נשתה יין לבן ואדום ונעסוק בחיבור של יין לדגים בבישול,  ובחיבור טעמים.

לקינוח נלך לכיוון אסיאתי טפיוקה מבושלת בחלב קוקוס ווניל ורוטב פירות יער מעל, וכמובן שיהיה קפה ותה צמחים לסיום.

עלות הסדנא 300 ש' לסועד למינימום 10 משתתפים.

Stacked Wooden Logs

תודה! נחזור אליכם בהקדם

צור קשר

קו אדום קטן.png

לפרטים והזמנות אנא צרו קשר

052-3389835

  • Facebook
  • Instagram